Ostrzegam, mocny wywiad! Grzeczne dziewczynki mogą się spłonić…
Mistrz Kuchni, były komandos, Michał Adam Molenda w Kondraciuk Live Podcast: „Blogerzy ani recenzenci kulinarni nie wyznaczają trendów, ich opinie nie maja żadnego znaczenia. Liczy się tylko ciężka praca i koncentracja na kliencie”.
Mistrz Kuchni Michał Adam Molenda opowiada o pasji i namiętności do gotowania, o trudnej drodze do mistrzostwa, ale przede wszystkim o swojej codziennej walce by być lepszym kucharzem, lepszym człowiekiem. Michał szkolił się w Le Cordon Bleu, najstarszej i najbardziej szanowanej szkole gotowania na świecie. Pracował z najlepszymi kucharzami świata, przyjaźni się z Gordonem Rumseyem, nie chodzi na kompromisy, ani w restauracji, ani w życiu prywatnym.
Podcast: Play in new window | Download
Subskrybuj i słuchaj: Apple Podcasts | RSS